Ge ditt stöd till STOP

Frivillighet är själva livsnerven i vårt nätverk www.stopindia.se Frivillighet förändrar och kan rädda liv! Du kan göra en viktig insats för www.stopindia.org., vår samarbetsorganisation i Delhi. Tillsammans gör vi stor skillnad. Genom att du engagera dig ekonomiskt och/eller aktivt som volontär får du: personlig utveckling/tillfredställelse, utbildning, nya vänner, nya erfarenheter och social gemenskap.

Vi vet att många vill hjälpa till men inte vet hur. Genom att bli stödmedlem åt STOP India skänker du 300kr/år som går oavkortat till organisationen. Vi vill som tack för ditt stöd ge en liten gåva och ber er att skicka er adress till vår info@stopindia.se mail. Ni kommer att få ett bekräftelse mail och informationsmail av oss (max 4 st/år) Gåvan är det enda vi skickar hem till er. Vi har även valt att inte välja ut vilka barn och kvinnor som ska få hjälp då det ibland kan orsaka osämja. Vi vill hjälpa så många som det går!

Ge 300 kr eller en extra gåva till postgiro-/PlusGironummer: 26 40 94 – 4 Skriv meddelande: STOP Medlem Maila din adress efter överföringen till info@stopindia.se Bidraget går oavkortat till organisationen i Indien då ABF Nordvästra Skåne sponsrar med deras postgiro/PlusGiro och står för avgiften av transaktionen.

Kategoriserat som Startsida. Bokmärk: permalink.

Comments are closed.